Pyramid - Seniorkonsult - Jönköping

INVID Gruppen AB, som består av cirka 170 personer och som verkar på totalt 11 kontor belägna på 10 orter runt om i Sverige, går en positiv framtid till mötes.

Vi verkar inom fem fokusområden, nämligen Drift, Infrastruktur, Produkter, Utveckling och Affärssystem. Inom det sistnämnda området är INVID i dagsläget utpekad som återförsäljare åt cirka 140 Pyramidkunder.

Enligt Unikums ranking är vi den tredje största återförsäljaren i Sverige och den största återförsäljaren i Smålandsregionen som utgör en mycket viktig region för oss.

Bakgrund
INVIDs småländska enheter i Jönköping, Värnamo och på Höglandet befinner sig i stark medvind och med en allt växande orderingång inom inte minst affärssystemsområdet.

Mot den bakgrunden söker vi nu en senior Pyramidkonsult för omgående anställning. Vi erbjuder ett spännande jobb inom ett mycket expansivt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vad gör du idag?
Vi söker dig som kan uppvisa en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå, och som är van vid att arbeta i team och projekt. Givetvis är det ett stor plus om du redan har erfarenhet av rollen som Pyramid-konsult eller som ”superuser” på ett företag eller organisation inom detta användarvänliga affärssystem.

Övergripande profil
Som senior Pyramidkonsult hos INVID erhåller du ett utvecklande och varierande arbete, samtidigt som du kommer i kontakt med många olika företag och människor. Tjänsten förutsätter att den aktuella personen har ett brinnande intresse för kunders verksamheter och utmaningar och att han eller hon har förmågan att agera på ett ytterst professionellt sätt i sin roll.

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss så behöver du vara en självgående person med starkt driv. Du har lätt att förstå kundens behov och att kunna se olika lösningar för dem. För att trivas och passa in så ser vi att du är ödmjuk och prestigelös och attraheras av våra fyra kärnvärden Trygghet, Effektivitet, Etik & Moral samt Kvalitet.

Övrigt
INVID månar mycket om att utbilda och utveckla sina medarbetare och vill vara behjälplig så att de anställda har en så god produktkännedom som det går att få. Det är en grupp med ambitiösa personer som arbetar hos oss, med mycket värme, driv och glädje. Detta är en stor möjlighet för rätt person!

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid och med start så snart som möjligt, men självklart efter din tillgänglighet.

Ansökan snarast möjligt
Är du redo för ovanstående utmaning och tycker att du matchar kravbilden för denna spännande tjänst?

Välkommen i så fall med din ansökan snarast möjligt, med rubriken "Senior Pyramidkonsult" till VD André Prien via nedanstående mailadress:

andre.prien@invid.se

Välkommen med din ansökan!