Driven Key Account Manager

 

INVID är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vår målsättning är att göra informationsteknologin enkel och funktionell för våra kunder, alla dagar året runt. Vi arbetar mot både små och stora företag samt mot kommuner, landsting och statliga verk.

Till INVID Globen söker vi en driven och målinriktad Key Account Manager/Affärsinriktad säljare som kommer att driva hela säljprocessen.

Dina Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager hos oss kommer Du att ansvara systemförsäljningen och vid behov sälja in resterande delar ur INVIDs produktportfölj.

Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du att utveckla affären med dina befintliga kunder och potentiella kunder.

Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med vår projektledare för att planera arbetet mot uppsatta mål.

Din Profil
Vi söker Dig med minst tre års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av IT-relaterade lösningar som drift, kommunikation och systemlösningar. Meriterande om du har kännedom om HPs och Microsofts lösningar.

Vi fokuserar vidare mycket på Dina personliga egenskaper. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär.

Som person är Du lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad. Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med Dina kunder som med Dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera Dig skriftligt på ett professionellt sätt.

B-körkort erfordras.

Erbjudande
INVID erbjuder en personlig arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation. Vi arbetar ständigt med att förenkla livet och arbetet för människor och där är våra medarbetare en mycket viktig del.

Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.

Som anställd på INVID får du en gedigen produkt- och säljutbildning då företaget månar mycket om att utbilda och utveckla sina medarbetare och värdesätter att de anställda har en så god produktkännedom som det går att få.

Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön och provision.

Om du har viljan att lyckas ser vi till att du får chansen till en professionell utveckling då det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Ansökan senast 2015-11-30
Intresserad?

Vi behandlar ansökningar löpande och önskar därför att du mailar  din ansökan snarast möjligt, dock senast 2015-11-30, till följande adress:
jobb.globen@invid.se

Frågor
Frågor om tjänsten besvaras av Hans Skoglund på telefon 08 – 506 003 15.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på INVID Globen