IT-specialist infrastruktur till Västerås

IT-specialist infrastruktur till Västerås

Vi behöver återigen fylla på med spetskompetens till vår toppmoderna drifthall i Kopparlunden/Västerås.

Du är tekniker/konsult med en gedigen specialistkunskap inom IT-infrastruktur. Ett BRINNANDE intresse för IT och en önskan om att utvecklas inom området ser vi som en självklarhet. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet.

Du har gedigen erfarenhet inom områdena; kommunikation, virtualisering, lagring och driftsmiljö. Du har en stor drivkraft i att få vara med och utveckla vår drifthall. Du kommer i huvudsak arbeta mot vår drifthall i Västerås, men även med kundrelaterade uppdrag ute hos våra kunder.

Kunskap inom HPs storage och HP serverprodukter är en självklarhet. Certifieringar inom HP och Microsoft är önskvärt. Citrix/TS, Exchange, kommunikation samt säkerhet är också områden du bör behärska.

Kunskaper och kompetenser som du bör inneha:

  • Mycket goda kunskaper om HP och Microsoft systemmiljöer.
  • Mycket goda kunskaper om säkerhet i nät, antivirus mm
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter

 

Som person är du lyhörd, nyfiken och ödmjuk. Du har en förmåga att analysera och förstå kundens problem och behov och kan därigenom leverera det kunden behöver. Du ska vara engagerad och drivande inom ditt område, men samtidigt prestigelös eftersom funktion och kvalitet alltid går före val av teknisk lösning. Vi erbjuder utveckling, rejäl takhöjd och ett bra team.

Tillgång till bil och körkort är ett krav då vårt arbetsfält är Västmanland med omnejd.

Välkommen med din ansökan!

IT-specialist infrastruktur till Västerås