Stockholm

Stockholm

INVID Stockholm AB
Vi är specialister på Klienter-som-Tjänst och Drifttjänster.

Samtliga anställda har ett mycket gediget kunnande och lång erfarenhet från återförsäljarverksamhet inom IT-området. Man har bland annat ett mycket effektivt logistik- och konfigureringserbjudande med integration mot kundens system och lösningar. INVID Stockholm har en stark ställning hos sina tidigare kunder och kan nu bredda kundbasen ytterligare.

Den huvudsakliga målgruppen är medelstora och stora företag. INVID Stockholm kommer arbeta bland annat med lösningar baserade på produkter från Lenovo, HP och Microsoft samt lagrings- och virtualiseringslösningar från leverantörer som HP, VMware, Nexsan/Sanrad och IBM. INVID Stockholm har fokus på verksamhetsområdena Drift, Infrastruktur, Produkt och Utveckling. 

INVID Stockholm startade sin verksamhet 2010. INVID Stockholm är med i regionen för INVID Mitt där bolagen på orterna Falun, Eskilstuna, Stockholm, Västerås och Örebro ingår.

Kontaktperson
Lennart Ekman, VD
e-post

INVID Mitt Telekom AB

Bolaget är specialist på telekom lösningar som integreras i moderna IT-lösningar.

Ett av de tongivande namnen i det nya INVID Mitt Telekom är branchprofilen Stefan Eriksson som har ett förflutet från telekom branschen sedan början av 90-talet. Bolaget har branscherfarenhet i kombination med rätt kompetens och ett brinnande intresse för Telekom och IT, vi är övertygade om att vi kan tillföra en stor mängd kundnytta.

INVID Mitt Telekom startade sin verksamhet 2016. INVID INVID Mitt Telekom är med i regionen för INVID Mitt där bolagen på orterna Falun, Eskilstuna, Stockholm, Västerås och Örebro ingår.

Kontaktperson
Stefan Eriksson, Platschef
e-post

INVID Mitt driver idag även en toppmodern drifthallsanläggning i Västerås. Denna består av en primär och en sekundär drifthall med full redundans mellan. Denna drifthall uppfyller de högsta säkerhetskraven är navet för drifhalls kunderna i region INVID Mitt.

 

IT-infrastruktur

Läs mer »

Molntjänster

Läs mer »

Verksamhetsstöd

Läs mer »

Välkommen att kontakta oss för att erhålla mer information om oss och våra tjänster. INVID Mitt Telekom AB, Vallgatan 9, 170 67 SOLNA Mailadress: mitt.telekom@invid.se

INVID Stockholm

08-400 260 20

sales.sto@invid.se


Besöksadress:
Pipers väg 2 A, Solna

Post- och faktueringsadress:
Pipers väg 2 A, 170 73 Solna


Maila INVID om önskad kontakt via ett smidigt formulär »