Senior säljare av IT på elitnivå!

INVID Gruppen är en helhetsleverantör av effektiva och verksamhetsstödjande IT-lösningar. Vi arbetar inom områdena traditionell IT-infrastruktur och driftstjänster, Molntjänster och Verksamhetsstöd.

I egenskap av en proaktiv IT-partner finns vi representerade med 180 medarbetare vid totalt 11 kontor i södra och mellersta Sverige med en omsättning på 450 Mkr. Genom nytänkande och användarvänliga lösningar skapar vi IT på elitnivå för kunders verksamheter och gör IT enkelt för våra kunder.

Senior säljare
Till de småländska enheterna i Jönköping, Värnamo och på Höglandet söker vi nu en affärsinriktad senior säljare.Som senior säljare hos oss på INVID skall du marknadsföra och sälja hela vårt tjänsteutbud. Den person vi söker skall ha försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar, och vana att arbeta strukturerat och målinriktat med stort engagemang och drivkraft. Du bör även ha vana att arbeta med företagsledningar och känna dig trygg i att föra strategiska diskussioner.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att, med stort eget ansvar, hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande, och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär såväl prospektsbearbetning samt kundutveckling av befintliga kunder. I ditt arbete kommer du ha stöd av både specialistsäljare och konsulter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har flera års försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar i kombination med en stor social kompetens. Din uppgift blir att, genom lyhördhet för kundernas branschspecifika behov, utveckla företagens processer med hjälp av våra IT-tjänster och lösningar. Detta ställer krav på både god IT-teknisk förståelse och gott verksamhetskunnande, så att du kan se kundbehov och översätta det till kundnytta med hjälp av INVIDs olika IT-lösningar. Genom gott affärsmannaskap skapar du både kundfördelar och god lönsamhet. Körkort är ett krav. Högskola- eller Universitetsstudier är meriterande men inget krav. Goda läs och skrivfärdigheter i Svenska och Engelska är ett krav. Goda kunskaper i matematik och ekonomi är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en självgående person, som gillar att spela i ett lag med kompetenta personer. Du skall ha ett starkt personligt driv, samtidigt som du skall ha lätt att samarbeta för att nå dina mål. Du motiveras av att ta ansvar och göra bra affärer. Du stimuleras av kundkontakter och ser alltid till att se möjligheter genom din initiativförmåga. Du har lätt att förstå kundens behov och att kunna se olika lösningar för dem.

Som person är du resultatdriven och gillar att utmana dig själv samtidigt som du är ödmjuk mot både kunder och kollegor. Du skall gilla att arbeta med långsiktiga relationer och attraheras av INVIDs fyra kärnvärden trygghet, effektivitet, etik & moral samt kvalitet.

Arbetets omfattning
Tjänsten är på heltid och med start enligt överenskommelse.

Snarast möjliga ansökan
Vi på INVID nyttjar löpande rekryteringsform och om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att du inkommer med din ansökan snarast möjligt till vår försäljningschef Roger Heikenström via nedanstående mailadress med rubriken ”Senior säljare”:

roger.heikenstrom@invid.se

Välkommen med din ansökan!

Senior säljare av IT på elitnivå!