Proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation

Till INVID Globen söker vi nu en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation för att förstärka vår bemanning i vårt konsultteam.

 

INVID Gruppen AB är en framgångsrik IT-partner som består av ca 175 medarbetare vid totalt 11 kontor fördelat på 10 orter i södra och mellersta Sverige med en omsättning på ca 425 Mkr.

Vi verkar inom tre fokusområden; IT-infrastruktur, Molntjänster och Verksamhetsstöd och vi befinner oss i en positiv utvecklingsspiral med tillhörande goda framtidsutsikter.


Proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation
Till INVID Globen i Sickla söker vi nu en proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation för att förstärka vår bemanning i vårt konsultteam.


Tjänstens innehåll
Du kommer att vara en del av konsultavdelningen och agera i rollen som infrastrukturkonsult ute på plats hos våra kunder. Du kommer även att jobba med förebyggande underhåll, projekt och incidenter i våra avtalskunders IT-miljöer och i vår egen hosting-miljö.

 

 

 

Kärnvärden
Vi agerar utifrån INVIDs fyra kärnvärden: Effektivitet, Etik & moral, Kvalitet och Trygghet.

Personlig profil
Vi söker en person som har förmågan att vara lyhörd och har god förståelse för kunders behov. Du är serviceinriktad och drivande samtidigt som du har ett stort mått av ödmjukhet.

Du har en naturlig fallenhet för att kunna arbeta i grupp på ett trivsamt och effektivt sätt. Du trivs med att ställas inför nya utmaningar. Vi sätter stor vikt vid din personlighet.


Erfarenhet
Du har en genomgått en teknisk utbildning med inriktning på IT på minst gymnasienivå. Du har flerårig erfarenhet av att jobba med IT-infrastruktur.

Du är väl förtrogen med HPE/Arubas nätverks- och säkerhetsprodukter och har en eller flera certifieringar.

Vi önskar också att du har erfarenhet av trådlösa nätverk och olika säkerhetslösningar. Kunskaper inom Microsoft System Center, Vmware är meriterande.

Goda kunskaper i engelska är att föredra.


Förutsättningar
Arbetstid dagtid.

 


Frågor?
Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta i så fall Hans Skoglund via mail;
hans.skoglund@invid.se


Ansökan senast 16/3
Låter detta intressant? I så fall ansöker du senast 16/3 via följande mailadress: jobb.globen@invid.se


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Proaktiv IT-infrastrukturkonsult med fokus på kommunikation