Systemutvecklare med inriktning mot SharePoint

INVID är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vår målsättning är att göra informationsteknologin enkel och funktionell för våra kunder, alla dagar året runt. Vi arbetar mot både små och stora företag samt mot kommuner, landsting och statliga verk.

Vi behöver utöka vår utvecklingsgruppering med en person. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag på väg in, och nu undrar vi om du vill vara med? Vi söker dig som redan har erfarenhet av SharePoint och .NET-utveckling.

DIN PROFIL

* Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av utveckling inom SharePoint och .NET.
* Du har erfarenhet av webb- och/eller Windowsutveckling.
* Du har arbetat med relationsdatabaser såsom SQL Server eller liknande.
* Du har erfarenhet av någon systemutvecklingsmetodik.
* Du har civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen.

Du är intresserad av att driva din egen tekniska utveckling framåt, du är självständig och har stor social kompetens. Det är ett plus om du har konsulterfarenhet. Extra intressant är om du har någon certifiering inom de aktuella områdena.

För att trivas med oss är du en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för .NET-utveckling. Du blir triggad av att hitta nya smarta och vassa lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker, du har god samarbetsförmåga. Du föredrar att se möjligheter framför hinder.

Tillgång till bil och körkort är ett krav.


VI KAN ERBJUDA DIG

Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående.

 

Välkommen med din ansökan till:

Magnus Johansson

Platschef

Telefon: 070-682 90 36
magnus.johansson@invid.se

 

Systemutvecklare med inriktning mot SharePoint