Jönköping

Behöver ni hjälp?

Ta det lugnt, som kund till oss på INVID är ni alltid välkommen att kontakta oss om ni får problem.

Vi står redo för att hjälpa er via följande kontaktuppgifter;

Fjärrstyrning
För att hjälpa er så snabbt och säkert som möjligt kan vi behöva fjärrstyra er dator.
Genom att göra det kan vi lösa era problem oavsett var ni befinner er i världen.
I de allra flesta fall fungerar fjärrstyrningen även om ni sitter bakom en brandvägg.

Genom att klicka på länkarna nedan kan ni enkelt ladda ned vårt verktyg för fjärrstyrning.

Ladda ner

Supportverktyg (PC)
Supportverktyg (Mac)